close
Puffone-2018-square.jpg

Wie?

Jan en Sylvia streven ernaar om u een totaalbeleving aan te bieden uit een waaier van de mooiste collecties outdoor designtuinmeubelen en accessoires. Hierbij dragen zij steeds persoonlijk advies en service hoog in het vaandel. Architecte en kleurenconsulente Sylvia is gedreven door haar passie voor design en denkt dan ook graag met u mee! Ze tekent met plezier uw terras(sen) of poolhouse uit om er een uniek ingerichte, smaakvolle en doordachte ruimte van te maken.

Ons doel is dan ook om u optimaal te helpen uw buitendromen waar te maken en een instant vakantiegevoel in uw tuin te creëeren, ongeacht het weer. Thuiskomen…genieten van welverdiende rust…onthaasten…apéro met vrienden… SIT. creëert de magie van een sfeervolle luxueuze persoonlijke buitenkamer of tuin waarin u zich helemaal zen zult voelen!

Onze ingerichte tuin is uw bron van inspiratie! We ontvangen u graag in een uniek kader waar we u begeleiden in uw zoektocht naar originele buitenmeubelen. We houden rekening met uw persoonlijke wensen, levensstijl en budget. Een gelukkige klant is onze grootste motivatie!

Mona-mesa-imagen-03.png 58_-_Park_Life_2_deckchairs-1.jpg

Wat?

Buitenleven is meer dan ooit een blijvende trend waarbij SIT. u maar al te graag van dienst kan zijn met originele concepten en ideeën. Wij zoeken voor u onophoudelijk naar nieuwe, kwalitatieve en bijzondere producten om uw droomtuin of buitenkamer om te toveren in een volwaardige leefruimte.

Tevens verdelen wij exclusief voor de Benelux het Italiaanse designlabel GART. Dit is een collectie met een zalig lig-en zitcomfort, een uitgebreid kleurenpalet, UV- en weerbestendige en onderhoudsvriendelijke stoffen (sunbrella). Deze loungecollectie leent zich voor zowel een strak als een landelijk tuinconcept.

Als extra troef zijn deze loungers ook nog eens comfortabele lichtgewichten en moeiteloos verplaatsbaar. Ze zijn zo kwalitatief en mooi afgewerkt dat ze ook in binnenruimtes kunnen gebruikt worden. En na een regenbui zijn ze heel snel weer droog!

Ook voor buitenverblijven, vakantiehuizen, stadstuinen, balkons en appartementen aan zee kunnen we op maat van de klant sfeervolle, persoonlijke oplossingen voorstellen. B2B: hippe hotels en bedrijven, coole wellnesscentra en spa’s en trendy horecazaken helpen wij graag hun ontvangst- en ontspanningsruimtes in te richten.

Collecties

Bekijk alles

Get in touch

Openingsuren

Gepassioneerd door wat we doen, openen we met plezier elke dag onze deuren! Van harte welkom om vrijblijvend geïnspireerd te worden in onze tuin, wij begeleiden u graag met professioneel advies.

  • Vrije ingang elke zondag van 19.03.2023 tot 25.06.2023 I 14u – 18u
  • Gesloten op Paaszondag 09.04.2023
  • Ma – Za: deze dagen zijn we open op afspraak

Boek hier uw afspraak of contacteer ons
voor een vrijblijvend bezoek met persoonlijk en professioneel advies!
Sylvia: +32 (0) 477 62 92 07 of Jan +32 (0) 495 51 15 11

Outdoor-inspirationweekends: stay tuned!

Contact

Kanunnik Duboisstraat 28, 8800 Roeselare
+32(0)477 62 92 07
hello@sitdesign.be

Ik wens...

Ik wens een afspraak

Ik wens een catalogus

Ik heb interesse in ...

Tribù

Gart

Kettal

Paola Lenti

Dedon

Gloster

Varaschin

Ethimo

Gubi

Gandia Blasco

Moróro

Wünder

Umbrosa

Gan

Carl Hansen & Søn

Heatsail

Diabla

Atelier Vierkant

Deseo

Airborne

Davide Groppi

Mr Blue Sky

Bea Mombaers

Evolution21

Brokis

Rizz